(Winner of Puskas Award 2016) Gol freekick cantik dari Faiz Subri lawan Pahang FC Malam ini, perlawanan ke-2 Liga Super 2016, dari gol cantik terhasil dari …

source

47 COMMENTS

  1. kau kata gol yang faiz subri buat ni jenis gol yang biasa-biasa?..[ "alaa,biasa-biasa je la gol ni,xde apa yang hebat sangat pun" ]..aku nk cakap ni,kalau kau boleh buat yang luar biasa..aku nak kau buat gol yang lebih hebat dari gol faiz subri ni..ad brani?..jangan cakap mcam kau tu expert sangat kalau bola pun kau tak pernah sepak..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here