source

34 COMMENTS

  1. acah2 tengok bola sukan sea. apada .semi dgn final baru nk tgk. grouping x tgk. org yg tgk dari perlawana awal sukan sea ni tau apa safawi buat .bukan tgk berita . tgk 90 minit tu mcm mana dy main dari awal grouping.

  2. Org malaysia mmg suka kutuk. Ni klu player spain ke england sanjung. Dia layak main liga luar utk develop diri dia. Klu org suka kutuk mmg tk kemana malaysia ni dlm bola. Jose Mourinho pon prnah cakap , org england diajar utk menang tpi di spain germany , diorg diajar utk bermain cantik n guna individual skill

  3. Safawi ni main bagus …skill bagus ..control ball bagus …cuma satu lahh
    T A M A K…perhati Jaffri bengang je ngan dia dlm game MAS vs Thailand ..no hate ..decent player ..cuma kena kurangkan tamak utk "create chances"

  4. Tukar jurulatih ambil jurulatih import pemilihan pemain pun kuasa atas jurulatih masa tu kita akan tahu tahap mana permainan sapawi mungkin tak tersenarai. Selagi pasukan malaysia mengambil jurulatih tempatan selagi itulah ada pilih kasih dlm pemilihan pemain dan selagi itulah bolasepak malaysia takkan maju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here